Sallata

 

SALLATË MIKSE3.00€
Sallatë e freskët, vaj ulliri dhe uthull

SALLATË PULE4.50€
Sallatë e freskët me copëza Pule, vaj ulliri dhe uthull

SALLATË CAESAR4.50
Sallatë e freskët me copëza Pule, sos Caesar

SALLATË TUNA4.50€
Sallatë e freskët me Tuna, qepë dhe vezë, vaj ulliri dhe uthull

Sallata

SALLATË MIKSE2.00€
Sallatë e freskët, vaj ulliri dhe uthull

SALLATË PULE3.50€
Sallatë e freskët me copëza Pule, vaj ulliri dhe uthull

SALLATË CAESAR3.50€
Sallatë e freskët me copëza Pule, sos Caesar

SALLATË TUNA3.50€
Sallatë e freskët me Tuna, qepë dhe vezë, vaj ulliri dhe uthull