Pasta

 

SPAGHETTI NAPOLITANA – 4.50€
(Spaghetti me sos domatesh)

SPAGHETTI CARBONARA – 4.50€
(Spaghetti me përshutë, krem dhe vezë)

PENNE VEGETARIANA – 4.50€
(Penne me perime të frekëta sezonale)

PENNE AL POLLO – 4.90€
(Penne me pulë dhe perime)

Pasta

 

SPAGHETTI NAPOLITANA – 4.50€
(Spaghetti me sos domatesh)

SPAGHETTI CARBONARA – 4.50€
(Spaghetti me përshutë, krem dhe vezë)

PENNE VEGETARIANA – 4.50€
(Penne me perime të frekëta sezonale)

PENNE AL POLLO – 4.90€
(Penne me pulë dhe perime)