Mëngjesi

 

LLOKUMA – 2.50€
(Shërbehet me marmelladë dhe djath)

PALPETA/PALLAQINKA – 2.50€
(Shërbehen me djath ose Nutella)

OMLET NATYRAL – 2.50€

OMLET ME DJATH – 3.00€

OMLET ME PËRSHUTË – 3.00€

OMLET VEGJETARIAN – 3.00€